Direct contact? +31 (0) 53 203 0443 info@bikeshuttle.nl

Bikeshuttle maakt gebruik van vaste locaties in Europa om jouw reis zo aangenaam mogelijk te maken;

Deze vaste locaties zijn een perfecte uitvalsbasis om Europa te verkennen. Doordat wij met vaste locaties werken, kunnen flexibele reisdata bieden, en trachten we de omlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Voor transport buiten Europa verwijzen je graag door naar onze partners van Motofreight.

Onze vaste locaties binnen Europa

Spanje
Girona
Bilbao
Alicante
Malaga 
Oostenrijk
Innsbruck
Slovenie
Llubjana
Italië
Verona
Pisa 
Frankrijk
Montpellier
Hongarije
Budapest
Fly&Bike arrangement:
In eigen beheer transporteren wij jouw motor naar vele bestemmingen in Europa. Onze Fly & Bike arrangementen bevatten het transport van je motor en de eerste en laatste hotelovernachting. Jouw motorfiets zal klaarstaan in (de stalling van) het hotel waar je ook overnacht. Een all-in prijs voor maximaal comfort!
Toeslag:
Extra grote motorfietsen bv. Harley-Davidson Electra/Ultra Glide / Honda Goldwing / BMW K1600 GTL
Groepen:
Wij hanteren op onze website prijzen voor 1-5 motoren, voor grotere aantallen vragen wij u contact met ons op te nemen en het prijsaanvraag formulier in te vullen.
Afwijkende locaties:
Staat uw gewenste locatie niet in de lijst? Geen probleem! Vanaf 4 motoren kunnen wij ook afwijken van afleverlocatie. Om u een gerichte prijsopgave hiervoor te maken vragen wij u een aanvraag in te vullen via het prijsaanvraag– formulier.  Let op! Een wijziging in locatie zal qua prijs wel hoger uitvallen dan onze standaardlocaties, dit omdat wij wekelijks vaste routes hanteren.