Direct contact? +31 (0) 53 203 0443 info@bikeshuttle.nl

Motor transport bij BikeShuttle.nl

Naast het organiseren van de reis zelf, biedt TB Travel ook motor transport. Dit doen wij speciaal voor u onder de naam: BikeShuttle.
Met speciaal voor motoren ingerichte vervoersmiddelen zorgen we ervoor dat je motor veilig op de bestemming van jouw keuze komt en klaar staat waardoor je uitgerust aan je reis kunt beginnen! De motoren worden vervoerd in een speciaal ontwikkeld vastzetsysteem of in transportkisten. Bij iedere motorfiets is bovendien ruimte beschikbaar voor bijvoorbeeld motorkleding of overige tourbenodigdheden. Het is mogelijk om de motor(en) vanaf uw huislocatie op te halen tegen een kleine meerprijs, maar uiteraard kunt u ook kostenloos de motor(en) zelf in Haaksbergen aanleveren. Vanzelfsprekend gaan wij uiterst zorgvuldig met uw motor(en) om, eventueel kunt u tegen een kleine meerprijs een allrisk transportverzekering via ons kantoor afsluiten.

kaart

Voordelig motor transport via BikeShuttle

Wanneer BikeShuttle het motor transport verzorgt, is dit goedkoper omdat het collectief gebeurt. Het vervoeren van motoren op eigen gelegenheid is een stuk duurder. Denk alleen al aan de brandstof en kosten voor tolwegen.

Omdat je zelf geen stress ondervindt van het rijden en reizen, is het bovendien comfortabel het motor transport door ons te laten verzorgen. Zelf stap je op het vliegtuig of in een touringcar en ben je meestal binnen enkele uren na vertrek op de plaats van bestemming. Alles wordt voor je geregeld, het ophalen, klaarzetten en terugbrengen van de motoren, maar ook andere boekingen en reserveringen kunnen door ons worden uitgevoerd.

Omdat de motoren worden vervoerd in gesloten en goed beveiligde vervoersmiddelen wordt de kans op diefstal hierdoor geminimaliseerd. Ben je op zoek naar veilig motor transport? Ook daarvoor ben je bij ons aan het goede adres.