Direct contact? +31 (0) 53 203 0443 info@bikeshuttle.nl

Data, tijden en locaties

 • Wij hebben een wekelijkse verbinding met Spanje en Italië, daarbij doen wij ook alle tussenliggende landen c.q. plaatsen aan.
 • Doordat wij wekelijks rijden hoef jij je niet aan te passen naar ons schema, je kunt zelf je reisdata bepalen.
 • De aankomst/startdag van je motorreis is tevens de uiterlijke aanleverdag voor onze transportplanning, de motor zal dus uiterlijk op de aankomstdag van je reis klaarstaan in ons depot.
 • Onze locaties zijn met zorg geselecteerd, wij adviseren dan ook altijd gebruik te maken van onze met zorg geselecteerde locaties.
 • Het aan- en of afleveren van motorfietsen op eigen locaties in het buitenland behoort tot de mogelijkheden, echter zijn hier wel meerkosten aan verbonden.
 • Wij hebben vaste prijzen voor onze arrangementen op vaste locaties, zie voor de prijslijst ->>>>  Prijzen

 

Reserveren

 • Wanneer dien je een boeking te maken voor ons motortransport? Wij werken met het principe vol=vol, hierdoor raden wij aan zo vroeg mogelijk een boeking te maken om teleurstelling te voorkomen.
 • Boekingen zijn in overleg te wijzigen, echter worden hier wel wijzigingskosten voor berekend.
 • Wij doen geen telefonische prijsindicaties, voor een offerte op maat verwijzen we naar ons speciale formulier >> Online prijsaanvraag<<

 

Werkwijze motortransport

 • Motoren dienen altijd online te zijn ingecheckt (bikeshuttle.nl) en te zijn voorzien van compleet ingevulde vervoersdocumenten en een kopie kentekenbewijs dient bij ieder motor te zijn gevoegd.
 • Sleutels van de motoren dienen altijd bij de motor te zijn gevoegd. Deze hebben we nodig in verband met het lossen en laden van de motoren. Dit doen we op verschillende locaties, soms ook met een helling waardoor we de motoren uit een kelder moeten rijden, het naar boven drukken van een motor op een steile helling is voor 1 persoon niet te doen. Bij aankomst op locatie kun je de sleutels na identificatie afhalen bij de receptie.
 • Ons Fly & Bike arrangement is gebaseerd op een samenwerking met diverse hotels. De motoren worden door onze chauffeurs in een veilige en afgesloten parking van het hotel geplaatst en jij als klant overnacht de eerste en/of laatste nacht in dit hotel.
 • Wij doen ons uiterste best om jouw motor zo spoedig mogelijk te transporteren. We begrijpen als geen ander dat je jouw motor zo min mogelijk tijd kwijt bent. In verband met onze planning/ rij- en rust tijden / laden en lossen hebben wel enige tijd nodig om de bestemming te bereiken (en vice/versa) en dien je je motor maximaal 10 werkdagen voorafgaand aan je reis bij ons aan te leveren in Haaksbergen. Na het inleveren van jouw motor wederom in de parking van het hotel, duurt het over het algemeen ongeveer 10 werkdagen voordat de motor weer in Haaksbergen is.
 • Onze transporten vertrekken altijd op maandag. Dit betekent dat wij uiterlijk de zaterdagochtend voor deze maandag over jouw motor dienen te beschikken.
 • Wanneer u demontabele koffers op uw motor heeft, kan het zijn dat deze tijdens transport tijdelijk worden gedemonteerd en veilig worden verpakt in verpakkingsmateriaal. Bij het afleveren van uw motor op startlocatie zorgen onze chauffeurs dat de motor weer volledig gemonteerd voor je klaarstaat.

 

Bagage en motorkoffers

 • Per motor mag er 1 tas met bagage worden meegeleverd, hierin worden veelal de helm, en motorkleding vervoerd. let op, deze tas heeft maximale afmetingen van: 70x40x40cm / 112 liter
 • Is de bagage veel groter dan aangegeven, of worden er meer tassen aangeleverd, dan zal dit achteraf worden doorberekend.
 • Naast de motorkoffers (maximaal 3 stuks per motorfiets) en de extra bagagetas zoals aangeven, mag er geen extra bagage worden gemonteerd op de motorfiets. Dit bemoeilijkt vaak het laadproces.
 • Helmen dienen in een deugdelijke tas te worden vervoerd, een helmhoes is niet voldoende. De helm dient goed te worden verpakt in een tas ter bescherming.
 • Alle losse bagage dient te worden voorzien van een TB travel bagagelabel, met uw boekingsnaam en reisbestemming. Zonder volledig ingevuld label kunnen wij bagage niet traceren.

 

Verzekering

 • Wij doen ons uiterste best om je motorfiets zorgvuldig en veilig op locatie af te leveren. Iedere motorfiets is tijdens transport verzekerd in je eigen motorverzekering. Een volledige allrisk transportverzekering (voor brand, schade en diefstal) is tegen meerprijs mogelijk, deze verzekering dient minimaal 3 dagen voor aanvang van het transport worden afgesloten via ons kantoor.
 • Extra allrisk transportverzekering is af te sluiten wanneer u zelf geen dekking voor transport in uw eigen motorfietsverzekering heeft. Deze dekking is geldig voor brand, schade en diefstal tijdens transport. De dekking is van toepassing vanaf het moment dat de motor in handen is van TB Travel en vervalt nadat de motor is uitgeladen op locatie, voor de periode tussen de transporthandelingen (heen en terugtransport) van de betreffende reis dient u zelf te zorgen voor een deugdelijke verzekering voor uw motorfiets.
 • Uw motorfiets wordt op locatie standaard door onze medewerkers op het stuurslot gezet en motorkoffers worden waar mogelijk afgesloten. De extra bagage wordt afgeleverd in het bagagedepot van het hotel.
 • Uiteraard is het mogelijk dat onze medewerkers de motorfiets voorzien van een (door u zelf aangeleverd) schijfrem of kettingslot.
  Dit slot dient eenvoudig voorhanden te zijn, en er dient duidelijk kenbaar te worden gemaakt dat dit slot dient te worden gebruikt. Ook graag dit slot voorzien van een label met uw naam. Uiteraard is dit niet verplicht, maar wanneer wenselijk kan dit worden toegepast.

 

Aanleveren en ophalen van uw motorfiets

 • Ons vestigingsadres is in Haaksbergen (Overijssel). Om motoren aan te leveren voor transport dien je deze naar Haaksbergen te brengen, uiteraard is het ook mogelijk om uw motorfiets vanaf uw huislocatie (in Nederland en Belgie) te laten ophalen tegen een meerprijs.
 • ophalen/brengen thuisadres: onze transportplanningen zijn van vele factoren afhankelijk en aan wijzigingen onderhevig. Je kunt je wellicht voorstellen dat door bijvoorbeeld files, grenscontroles, wegwerkzaamheden en oponthoud bij andere laad/los adressen er wijzigingen in een planning kunnen ontstaan. Daardoor kan deze planning bijvoorbeeld pas concreet worden gemaakt ongeveer 2 weken voor vertrek. Ook kunnen wij daardoor de datum voor het terug transport pas na uw reis aangeven.

 

Uiteraard staan wij voor verdere vragen tot uw beschikking.

voor een offerte op maar verwijzen we je door naar  – >>> Online prijsaanvraag