Direct contact? +31 (0) 53 203 0443 info@bikeshuttle.nl

Prijstabel

Wanneer Bike Shuttle het transport van je motor verzorgt, is dit goedkoop omdat het collectief gebeurd, voor het per stuk (individueel) vervoeren van motoren is de prijs een stuk hoger. Denk alleen al aan de brandstof en kosten voor tolwegen. Omdat je zelf geen stress ondervindt van het rijden en reizen, is het bovendien comfortabel je motor door ons te laten vervoeren. Zelf stap je op het vliegtuig en ben je meestal binnen 3 uur na vertrek op de plaats van bestemming.

Alles wordt voor je geregeld, het ophalen, klaarzetten en terugbrengen van de motoren, maar ook andere boekingen en reserveringen kunnen door ons worden uitgevoerd. Omdat de motoren worden vervoerd in een gesloten en goed beveiligde trailer wordt de kans op diefstal hierdoor geminimaliseerd. Ben je op zoek naar veilig transport? Ook daarvoor ben je bij ons aan het goede adres.

Voor groepen, meer informatie over vrije plekken op transport, voorbereidingen voor een reis of een speciale combinatie, vraag hier online uw exacte transportprijs aan.

Prijzen en locaties 

In eigen beheer transporteren wij jouw motor naar vele bestemmingen in Europa. Onze Fly & Bike arrangementen bevatten het transport van je motor en de eerste en laatste hotelovernachting. Jouw motorfiets zal klaarstaan in (de stalling van) het hotel waar je ook overnacht. Maximaal comfort!
Spanje Retour One-Way
Girona – Fly&Bike arrangement € 595 € 425
Bilbao – Fly&Bike arrangement € 655 € 465
Alicante – Fly&Bike arrangement € 725 € 515
Malaga – Fly&Bike arrangement € 795 € 565
     
Oostenrijk    
Innsbruck – Fly&Bike arrangement € 455 € 325
     
Slovenie    
Llubjana – Fly&Bike arrangement € 525 € 375
     
Italië    
Verona – Fly&Bike arrangement € 525 € 375
Pisa  – Fly&Bike arrangement € 595 € 425
     
Frankrijk    
Montpellier – Fly&Bike arrangement € 575 €410
     
Polen    
Krakau – Fly&Bike arrangement € 495 €355
     
Combinaties    
Girona-Bilbao of v.v. – Fly&Bike arrangement € 645 n.v.t.
Bilbao-Malaga of v.v. – Fly&Bike arrangement € 735 n.v.t.
Girona-Malaga of v.v – Fly&Bike arrangement € 705 n.v.t.
Girona-Verona of v.v. – Fly&Bike arrangement € 575 n.v.t.
     
 
Fly&Bike arrangement:
In eigen beheer transporteren wij jouw motor naar vele bestemmingen in Europa. Onze Fly & Bike arrangementen bevatten het transport van je motor en de eerste en laatste hotelovernachting. Jouw motorfiets zal klaarstaan in (de stalling van) het hotel waar je ook overnacht. Een all-in prijs voor maximaal comfort!
 
Toeslag:
Extra grote motorfietsen bv. Harley-Davidson Electra/Ultra Glide / Honda Goldwing / BMW K1600 GTL
 
Groepen:
Wij hanteren op onze website prijzen voor 2-8 motoren, voor grotere aantallen vragen wij u contact met ons op te nemen en het prijsaanvraag formulier in te vullen.
 
Afwijkende locaties:
Staat uw gewenste locatie niet in de lijst? Geen probleem! Vanaf 6 motoren kunnen wij ook afwijken van afleverlocatie. Om u een gerichte prijsopgave hiervoor te maken vragen wij u een aanvraag in te vullen via het prijsaanvraag– formulier.  Let op! Een wijziging in locatie zal qua prijs wel hoger uitvallen dan onze standaardlocaties, dit omdat wij wekelijks vaste routes hanteren.

 

 

Uitgangspunten:

  • Motorfietsen worden voor transport in speciaal door ons gebouwde vastzetsystemen geplaatst.
  • Het is mogelijk bagage en/of andere toerbenodigdheden voor je verblijf mee te nemen zodat je enkel met handbagage kunt vliegen.
  • Wij zorgen zelf voor de spanriemen / gordels.
  • Tijdens het transport moeten wij in het bezit zijn van een geldige kopie van het eigendomsbewijs of kentekenbewijs van de motor, tezamen met een origineel ingevuld Bikeshuttle vervoersdocument.
  • Motoren worden standaard  vanaf Haaksbergen/Nederland naar uw bestemming vervoerd, maar uiteraard is afhalen aan huis of op een andere gewenste locatie voor ons geen probleem. Tegen een meerprijs zorgen we ervoor dat je motor op ieder adres in Nederland op tijd wordt opgehaald en teruggebracht.

  • Wil je liever naar een andere locatie? Dit is altijd bespreekbaar, stuur hiervoor een email.
  • Bij een groepsinschrijving dient 1 persoon de complete inschrijving en betaling te verzorgen.
  • De betaling van het transport dient bij reservering op basis van een aanbetaling te geschieden, voor aanvang transport dient het overige bedrag compleet te worden voldaan.
  • Alle genoemde prijzen zijn op basis van retourtransport.
  • Stukprijzen zijn niet onderhandelbaar, bij grotere groepen dien het aanvraagformulier in te vullen.

LET OP! Prijzen zijn op basis van gecombineerd transport en beschikbaarheid, prijs op basis van 1- 5 motoren bij grotere aantallen op aanvraag. Groepen vanaf 6 tot maximaal 85 motoren op aanvraag i.v.m. groepskorting.